Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

Doneren!

Er ging een oriënterende brief binnen D1570 uit, echter is die niet door iedereen ontvangen. U kunt die nalezen:

Bussum, 02-08-2017  

Betreft:    promotie bijeenkomst voor Serviceclubs                                              

Geacht bestuur,

Wij kondigen langs deze weg graag aan dat onze stichting in september/oktober een informatieve bijeenkomst voor diverse serviceclubs zal houden.

Uw organisatie steunt uiteenlopende projecten die gericht zijn op kwetsbare groepen in de samenleving. Een aantal van u richt zich ook op het buitenland, maar we weten niet goed wie.  


We stellen ons even aan u voor: Child Surgery Vietnam is een Bussumse stichting die met in Nederland geworven geld sinds 2005 al rond 6.500 Vietnamese kinderen aan een nieuwe toekomst heeft geholpen. Het gaat daarbij om kansloze kinderen in verafgelegen gebieden in het noorden van Vietnam die te maken hebben met een fysieke afwijking als gevolg van onbehandelde geboorteaandoeningen (bijv. hazenlippen, vergroeiingen aan handen en voeten, brandwonden en meer). Maar er gebeurt meer. De operatiekosten zijn voor onze begrippen erg laag (gemiddeld € 150 per kind), voor armlastige Vietnamese ouders blijkt dat bedrag een veel te hoge drempel te zijn


De operaties in Vietnam worden door ervaren Vietnamese artsen uitgevoerd. Onze partnerorganisatie “CENTER II – Direct Support For Disabled Children" (een zeer vertrouwde Vietnamese NGO) regelt de operatietrajecten, waarin tevens lokale artsen door hun specialistische collega’s on-the-job worden getraind. Op wordt ook de lokale overheid gevoeliger voor de noodzaak van verbetering van de kindzorg.


Wij willen u graag meer en diepgaander vertellen over ons werk en u ook een video laten zien die eerder dit jaar in Vietnam is gemaakt. Een voorproefje krijgt u via deze link http://bit.ly/2vRHtdN .

In de loop van augustus zullen wij u weer benaderen over de datum, de plaats en het programma. De bijeenkomst staat open voor 2 van uw bestuursleden; wilt u met meer komen dan graag t.z.t. overleg. In verband met het organiseren ontvangen we graag al een indicatie van u.


Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Jo Koster, voorzitter


info@childsurgery-vietnam.org         ANBI-CBF  
 

PS Misschien ontvangt u deze email opnieuw, met excuus. We ondervonden problemen met de vorige zending.