Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Onze missie
  3. > Aandoeningen1
  4. > Aandoenigen2
  5. > Aandoeningen
Doneren!

Geboorteaandoeningen, gevolgen van slechte hygiëne en door ongelukken.

Moeder natuur geeft niet altijd ieder nieuw geboren kind hetzelfde startpakketje mee. En dat is overal hetzelfde. In de westerse samenleving wordt zo gauw mogelijk een medische behandeling toegepast, middelen daartoe zijn ruimschoots voorhanden. Daardoor is veel ervan niet direct zichtbaar en wordt daarmee soms ook het gevoel van  weerstand tegen een geboorteaandoening gewekt of versterkt. Met voldoende hygiëne krijgen bepaalde virussen of bacteriën geen kans om wezenlijk een rol te spelen in de groei van het kind. En verder voorziet de maatschappij in maatregelen tegen ongelukken. Verkeersmaatregelen, technische eisen, voorlichting verkleinen de kans op een ongeluk.

In ons werkgebied ligt dat (nog) wat anders. Er gebeurt veel, via moderne media komt voorlichting binnen, een gemeenschappelijke TV is wel in iedere uithoek te vinden. Organisaties helpen ziektebronnen te verminderen. En wij trachten een helpende hand toe te steken om reeds opgelopen schade te beperken. 

We willen aan de hand van wat voorbeelden laten zien waar we zoal wat aan kunnen doen. De beelden zijn niet altijd plezierig om te zien, maar sta open voor wat een realiteit is die anders is dan de onze.


U kunt er wat aan doen. Doet u het alstublieft. Maak het mogelijk.