Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

Doneren!

Het benodigde budget

Voor de zeer gestructureerde schoolbezoeken zijn reis- en verblijfkosten voor het onderzoeksteam nodig. De behandelkosten voor deze schouderspier operatie behoort niet tot de hoogste. Ouders moeten wel op pad gaan (waar nauwelijks geld voor is), en moeten eten waarvoor ze in feite zelf moeten zorgen.

De basale onderhoudskosten voor het centrum worden door de overheid gedragen. Die geeft ook een basisbudget voor een bepaald aantal patienten. Patienten moeten een behoorlijk aandeel van de behandeling zelf dragen. Het revalidatie centrum valt niet onder verzekerings voorzieningen voor ziektekosten. Door de tot nutoe geboekte succesen is de overheidsfinanciering van het centrum verruimd (erkenning van de succesvolle behandelingen). Dat betekent versbelling van het programma.

De kinderen die monenteel nog op school zitten zullen over ca 4 jaar allen van school af zijn. Om  het huidige potentieel te helpen (900 kinderen) is ongveer € 90.000 nodig. Per jaar dus € 22.500. Met het sprokkelen uit alle hoeken en gaten wordt dit niet echt gehaald. Er zijn enkele grote bijdragen bij nodig.

 

U kunt helpen met uw bijdragen in geld. Maar zeer zeker met goede en concrete tips van bijvoorbeeld vermogende pariculieren die open staan voor om dit probleem op te lossen. Of van verscholen vermogensfondsen die niet bekend zijn via internet. Breng ons in contact ermee.