Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Ons helpen
  3. > Vacatures
  4. > Vacatures
  5. > Vacatures
  6. > Communicatie
Doneren!

Communicatie medewerkers

kijk even rond naar wat we zoeken

==========================================================================

Medewerker Communicatie (website)

Omschrijving:    Onderhouden van de website.  

Wensen:             Je hebt communicatie ervaring of bent bereid je erin te verdiepen en het toe te passen. Je heb (summiere) kennis van HTML, of wil je erin verdiepen.

Bijzonderheden:             De stichting is teamgericht. Je kunt altijd terugvallen op een bestuurder.

Opfrissen van de content van de website. Met analyse volgen hoe bezoek verloopt. Zoekwoorden verbeteren, crosslinking aanbrengen. Met Google Grants Adwords trachten het bezoek te vergroten, en om te zetten naar contacten en inkomsten. Meedenken over mobiel gebruik van de website, wensenlijst voor technische aanpassing opstellen.

==========================================================================

Medewerker Communicatie (sociale media)

Omschrijving:    Onderhouden van de Facebook Page, Twitter, Pinterest.

Wensen:             Je hebt communicatie ervaring of bent bereid je erin te verdiepen en het toe te passen. Je bent vertrouwd met Facebook, eventueel Twitter, Pinterest, e.d. Je hebt gevoel voor passend aandacht trekken.

Bijzonderheden:             De stichting is teamgericht. Je kunt altijd terugvallen op een bestuurder. Je onderhoudt op passende wijze de sociale media. Je tracht dat bereik te vergroten. Je zorgt voor evenwicht in de post’s. Je gebruikt (behoedzaam betaalde) boosting. Er is ondersteuning aanwezig om je te verdiepen in het gebruik. Je volgt analyserend de resultaten.

==========================================================================

Medewerker Communicatie (grafisch)

Omschrijving:    Maken van alle grafische benodigdheden. Gebruik van  Adobe CS.

Wensen:             Je hebt communicatie ervaring of bent bereid je erin te verdiepen en het toe te passen. Je bent vertrouwd met ontwerpen van grafische elementen voor posters folders, infogrammen, e.d. Kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign is sterk aanbevolen.

Bijzonderheden:             De stichting is teamgericht. Je kunt altijd terugvallen op een bestuurder. Daar waar een boodschap verbeeld moet worden is inzicht en voldoende deskundigheid nodig. Uitbeelding van de boodschap versterkt. Hiertoe zul je met andere partijen uit de communicatie groep moeten samenwerken. Eventueel bereidheid om je daarin verder te bekwamen met vooral zelfstudie.

==========================================================================

Medewerker Communicatie (redactioneel)

Omschrijving:    Opstellen van uitingen als nieuwsbrief,  korte boodschappen, folders, in afstemming met website en (sociale) media.

Wensen:             Je hebt goede verbale en Nederlandstalige  vaardigheden. Liefst ook journalistieke. Je kunt redactie voeren over de uitingen.

Bijzonderheden:             De stichting is teamgericht. Je kunt altijd terugvallen op een bestuurder. Je speelt voldoende samen met anderen uit de communicatie groep. Je brengt e.e.a in lijn.

==========================================================================