Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

Doneren!

De eindfase

Deze is intussen ingegaan (april 2017). Er worden in de provincie Nghe Anh 400 scholen bezocht, en daarbij 80.000 kinderen bekeken. Als onze raming klopt worden er ca 800 gevonden. En meteen bij het begin van de zomervakantie starten de operaties.

Juni, juli en augustus zijn warme maanden. Er is dan geen officiele school. Op prive basis geven docenten wel les, ter verfijning van de kennis, of voor extra onderdelen, zoals engelse les. In deze periode kunnen kinderen zonder veel bezwaren behandeld worden.

Voor de financiering is Wilde Ganzen bereid een 50% toeslag te geven op eigen verworven middelen. Een zeer belangrijke bijdrage is door de AFAS Foundation toegezegd. Naast bijdragen van enkele andere fondsen ontbreekt momenteel nog 17.500 euro.

Het revaliatie centrum in Vinh kan iedere week 100 kinderen aan. Met voldoende middelen zouden we begin september het gehele Deltoid Muscle Fybrosis probleem hebben kunnen beeindigen. Dan zijn we er 5 jaar mee bezig geweest om het in kaart te brengen en op te lossen.

De laatste financiele stapjes zullen nog wel zwaar zijn.