Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Ons helpen
  3. > Heldenrace
  4. > Heldenrace
  5. > Heldenrace
  6. > Heldenrace 2011
Doneren!

De Heldenrace 2011

Op 10 juli  was er in het Amsterdamse Bos iets sportiefs gaand: er werd voor het eerst een sportief evenement georganiseerd, genaamd: de Heldenrace. Dat zijn diegenen die zich met hun lijf inzetten voor een goed doel. Ook wij deden er aan mee. We vroegen: sluit u bij ons aan en help mee de belangstelling voor onze gehandicapte kinderen te vergroten.

De Heldenrace is een concept voor fondsenwerving dat door Alvarum is ontwikkeld. Er is een relatief kleine bijdrage nodig om hun kosten te dekken. Belangrijker is dat het deelnemen aan de race een uitdaging is voor ieder die zijn benen kan gebruiken. Of je nu een supersporter bent, een vrijetijdloper of gewoon een bevlogen deelnemer. Waar het om draait is dat je pas mag starten als er tenminste € 300 aan sponsorgeld bijeen is verkregen die je zelf aan een goed doel mag toekennen. Door je omgeving erop aan te spreken daar met zelfs kleine bijdragen een handje te helpen is het startgeld al gauw bijeen.

Je kunt het nog mooier maken door anderen uit te dagen mee te doen en zo zelfs een team te vormen. Een team krijgt dan ook een mooiere startplek toegewezen.

Om deze sportieve activiteit te stimuleren heeft de oprichter van de stichting Jo Koster zichzelf als loper ingeschreven. U kunt hem helpen het startgeld bijeen te krijgen met kleine donaties. Laat uw sympathie merken om als gezond mens de operaties bij lichamelijk gehandicapte kinderen uit te laten voeren en hen zo een stukje in de richting van uw eigen mogelijkheden te helpen.

Steun de HeldenRace op 10 juli in het Amsterdamse Bos