Child Surgery Vietnam

Waarom Child Surgery Vietnam?

We hebben jouw hulp nodig om kinderen in Vietnam tijdig de juiste zorg te kunnen bieden. Help jij ons een verschil te maken?

Kinderen in de armste en meest afgelegen gebieden in Vietnam met een lichamelijke beperking hebben nog steeds niet altijd toegang tot betaalbare en kundige zorg. Wij willen daar verandering in brengen. Wij proberen door middel van operatie- en revalidatie projecten een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Vietnam. Dit kunnen we echter niet alleen. Help je mee?

 

Goed om te weten: Child Surgery Vietnam heeft de ANBI-status. Dit betekent dat je het bedrag van je donatie kunt aftrekken bij de aangifte van je inkomstenbelasting.

Wij werken conform de AVG. Wij zullen, voor zover wij over persoonsgegevens beschikken, deze enkel inzetten aan de financiële kant (incasso’s bij onze donateurs) of in onze nieuwsbrief mailing. Wij verspreiden deze gegevens niet!

 

Ons helpen kan op verschillende manieren:

Steun met geld

Help kinderen in Vietnam met een donatie. Zonder de (financiële) steun van anderen kunnen wij als stichting niet bestaan en dus de kinderen in Vietnam niet helpen. Terwijl zij onze steun zo hard nodig hebben. Jij kunt ons helpen door een donatie te doen, dit kan zowel particulier als zakelijk.

Steun met tijd

Help kinderen in Vietnam en kom in actie. Wij proberen door middel van operatie- en revalidatieprojecten een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Vietnam. Help je mee? Dit kan als vrijwilliger, maar er zijn nog veel meer manieren waarop je iets voor de kinderen in Vietnam kunt doen.