Child Surgery Vietnam

Help kinderen in Vietnam met een donatie

Zonder de (financiële) steun van anderen kunnen wij als stichting niet bestaan en dus de kinderen in Vietnam niet helpen. Terwijl zij onze steun zo hard nodig hebben. Jij kunt ons helpen door een donatie te doen, dit kan zowel particulier als zakelijk.

Goed om te weten: Child Surgery Vietnam heeft de ANBI-status (wanneer je deze link volgt, kun je ons terug vinden door gebruik te maken van de zoektermen ‘child’ en ‘surgery’ in combinatie met vestigingsplaats ‘Bussum’). Verder zijn wij een Erkend Goed Doel (zie CBF-Erkenningspaspoort). Dit laatste betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen voor goede doelen die door het CBF (Toezichthouder goede doelen) worden toegepast. 

Doordat wij deze status en erkenning hebben, kun je het  bedrag van je donatie aftrekken bij de aangifte van je inkomstenbelasting. Dit kan zowel voor een eenmalige, als bij een structurele donatie.

Wij werken conform de AVG. Wij zullen, voor zover wij over persoonsgegevens beschikken, deze enkel inzetten aan de financiële kant (incasso’s bij onze donateurs) of in onze nieuwsbrief mailing. Wij verspreiden deze gegevens niet!


Eenmalig doneren
Je kunt dit doen door een bedrag te storten op de volgende rekening: Rabo Bussum nr. 1097.32.243. (IBAN: NL88 RABO 0109 7322 43)
Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van onze online module via de doneer button. Hier kun je een donatie doen door middel van creditcard, iDEAL, online bankieren, of via een eenmalige machtiging.

Ja, ik wil structureel doneren en word donateur!
Steun het Child Surgery Vietnam met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar. Met een automatische incasso wordt alles voor je geregeld. Je kunt dit zelf instellen door in de doneermodule bij stap 2 te klikken op de button ‘SEPA – doorlopende machtiging’.

Een grote schenking doen
Viet Nam Foundation werkt samen met DoeHetZelfNotaris.nl. Daar regel je online, overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kun je tegen een laag tarief Stichting CHILD SURGERY – Viet Nam Foundation opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij jou in de buurt.

Kijk voor het maken van een akte op deze pagina.