Child Surgery Vietnam

Bekijk de jaarverslagen van Child Surgery Vietnam

Dankzij de steun van onze donateurs, vrijwilligers, ambassadeurs, vrienden en partners kunnen wij het verschil maken voor de kinderen in Vietnam die leven met een aangeboren of verworven lichamelijke beperking.

Elke donatie, groot of klein, is waardevol en getuigt van betrokkenheid met kwetsbare kinderen. Het geld dat we mogen ontvangen besteden we zo goed mogelijk. Het is immers niet ons geld, maar het is aan ons gegeven om kinderen die het moeilijk hebben te kunnen helpen. Ons doel is eerlijke en tijdige toegang tot zorg of hulpmiddelen voor kinderen en het overdragen van kennis en ervaring aan (lokale) artsen. Bij al onze bestedingen, houden we dit scherp voor ogen. Hoe we dit precies doen? Dat delen we graag. Dit doen we door het plaatsen van updates op de website of in de nieuwsbrief. Daarnaast zijn al onze jaarverslagen voor iedereen te bekijken.

We hebben sinds onze oprichting in 2005 al ruim 7200 kinderen kunnen helpen. Dit allemaal dankzij de fantastische inzet en steun van onze vrijwilligers en donateurs. In onze jaarverslagen lees je wat we ieder jaar precies hebben bereikt.

Met een ruwe schatting zullen wij circa 10.000 kinderen kunnen helpen alvorens overbodig te zijn.