Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

Doneren!

De locaties waar de fybrosis voorkomt.

Vastgesteld is dat er in 8 van de 63 provincies het fenomeen zich voordoet (voordeed). In meer of mindere mate.

Wij zijn met dit probleem werkzaam in de Noord-Centraal gelegen provincies Nghe Anh en Ha Tinh. Op de grens ervan ligt Vinh (de hoofdstad van Nghe Anh). En daar is het revalidatie centrum gelegen die deze beide provincies onder zijn hoede heeft.

De eerste operaties vonden plaats in districten van Ha Tinh. In 2015 kozen we voor Nhe Anh omdat daar nog niets was gedaan en de meest zuivere observaties konden worden gemaakt. In eerste instantie met een berg- en een kustdistrict. Landbouw versus industrie en visserij. Dun versus dicht bevolkt. Arm versus in beter doen. Door aantallen te normeren vonden we dat de fybrosis in het berggebied veel sterker voorkwam. Maar ook dat er grote verschilen in onderling nabij gelegen villages bestond. De reden????

 

 

 

Uitbreiding naar drie aansluitende bergdistricten bracht nog meer verbazing, in twee ervan kwam het nauwelijks voor. De reden???

Door nu de gevonden waarden te extrapoleren kregen we een indruk van de gehele omvang. Die ongetwijfeld steeds bijgesteld moet worden naarmate we vorderen.