Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Onze projecten
  3. > Onze partner
  4. > Onze partner
  5. > Onze partner
Doneren!


Onze partner in Vietnam

Naar aanleiding van het Vietnamese Nieuwjaar ontvingen wij goede wensen van onze partner, graag delen wij die met u.

In Vietnam werken wij samen met de organisatie Center 2 - Direct Support for Disabled Children (C2). Deze wordt geleid door de heer Dong Van An.

Dong Van An heeft als oudmedewerker van Komitee Twee zeer veel ervaring opgedaan met het organiseren van onder andere operatieprojecten. Na de opheffing van het kantoor in Hanoi eind 2004 heeft hij zich verzelfstandigd in de Vietnamese NGO Center 2. Onze fondsenwervende stichting is toen opgezet om in innig samenspel de operaties aan de kinderen voort te kunnen zetten. En daarin zijn wij samen in een redelijk korte termijn geslaagd.

Center 2 is aangesloten bij de overkoepelende organisatie Association for Relief of Disabled Children (ARDC). In 2005 waren daar al ruim 30 instellingen aan verbonden, naast een 2000 leden.

In december 2008 heeft de ARDC Aktes van Waardering verleend aan zowel Dong Van An als aan Dr. Hung (leider van het medisch team) en aan onszelf. Voor de ondersteuning in opbouw en ontwikkeling van de ARDC in de periode van 2007-2008.

Certificate off Meritvertaling certificate ofvMerit