Child Surgery Vietnam

Bedankt voor alle steun!

Opheffing van Child Surgery Vietnam

Wat vaak een verdrietig bericht kan zijn, is in onze ogen juist een overwinning. Zoals in onze missie ook beschreven staat, is sinds de oprichting van CVSN een belangrijk onderdeel van de missie geweest het streven naar opheffing.

We hebben ons sinds 2005 ingezet om te helpen de operatie-achterstanden in de meest arme en afgelegen gebieden in Vietnam weg te werken. Met trots kunnen we zeggen; we zijn niet meer nodig. De achterstanden zijn vrijwel volledig weggewerkt en de operatie zijn inmiddels overgenomen door lokale organisaties en instanties. Wij zullen ons nu dus gaan richten op een goede afsluiting van een ontzettend prettige en vruchtbare samenwerking.

De eerste stap zetten we nu; wij zullen niet meer actief fondsen gaan werven of nieuwe donaties in ontvangst nemen. De site zal om deze reden ook wat veranderen; alle donatie buttons zijn weg en de help-mee pagina is verwijderd. Volgend jaar zullen wij in ieder geval nog betrokken zijn bij 1 operatie-project in Lang Son. Verder bericht over onze opheffing volgt.

Als jullie hier nu al vragen over hebben, neem gerust contact met ons op!