Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

Doneren!

Rotary Clubs                         Call to Action:  geef u op

We leggen graag contact met Rotary Clubs om financiele steun voor ons werk te verkrijgen. Bij vele gelegenheden stellen we ons kort voor en vragen ons te mogen presenteren. We begrijpen dat het niet altijd overeenkomt met de doelen die een bepaalde club zich heeft gesteld. Ook dat het (nog) niet uitkomt vanwege lopende projecten.Samenwerking Rotary en CSVN

Maar we belanden graag in de pipe-line!

Momenteel proberen we het anders te benaderen. Door een aantal clubs in onze omgeving uit te nodigen bij ons een presentatie te volgen staat dat los van hun ontmoetings momenten, en ook los van een prjecten ccommisie. Een lid kan op eigengelegenheid komen kijken en het me naar binnen nemen als het liikt aan te sluiten.

OP dit moment trachten we een 40-tal clubs te bereiken via een uitnodiging. per post dan wel per email. Mist u die neem dan even contact op met ons.

Het richt zich ruimschoots op District D1570 met het Gooi en omstreken als middelpunt.

De bijeenkomst zal omstreeks eind september - begin oktober plaatsvinden. (Waarschijnlijk op woensdag 20 september 2017). We hebben contact gevens nodig om de verwachte groep netjes te kunnen ontvangen. We moedigen aan om zo spoedig als mogelijk belangstelling kenbaar te maken.

 

We zien uw komst graag tegemoet.             Call to Action:  geef u op